Over ons

Autobedrijf van Nooy is een klein autobedrijf gevestigd in Drunen vlakbij de Loonse en Drunense Duinen. Het bedrijf is ontstaan uit passie voor auto’s en dit willen wij graag overdragen aan onze klanten door kwalitatief hoogwaardige auto’s te leveren. Wij hebben gemiddeld 10 occasions op voorraad staan. Staat de gewenste auto er niet tussen? Geen probleem wij gaan voor u opzoek naar uw gewenste auto. Klik hier om contact op te nemen met ons.

Inruilauto
Heeft u een auto in te ruilen? Ook dat is geen enkel probleem bij Autobedrijf van Nooy. U kunt dit aangeven bij uw gewenste occasion. Klik hier om naar ons aanbod te gaan.

Auto Inkoop
Wilt u alleen uw eigen auto verkopen? Klik hier om naar onze inkoopservice te gaan.

Service en Garantie
Wij bieden onze occasions altijd aan voor scherpe internet meeneemprijzen. Wij hebben hiervoor gekozen omdat wij vinden dat u als consument zelf beslist waar u wel en niet voor betaald. Wilt u graag garantie? Onder bepaalde voorwaarden is dit mogelijk. Heeft u bij ons een occasion gevonden jonger dan 2 jaar. De auto bevindt zich dan nog in de fabrieksgarantie. Het grote voordeel voor u is dat u bij elke merkdealer terecht kunt bij u in de buurt. De meeste Europese automerken hanteren 2 jaar volledige fabrieksgarantie.

Back to top